Vitallife verwelkomt UvA- Faculteit der Rechten als nieuwe klant voor stoelmassage
06 september 2019 
1 min. leestijd

Vitallife verwelkomt UvA- Faculteit der Rechten als nieuwe klant voor stoelmassage

Met begin van het nieuwe jaar 2012 start Vitallife met een stoelmassage traject bij de Universiteit van Amsterdam. De medewerkers van de Faculteit der Rechten mogen vanaf januari twee keer per maand een massage ondergaan. Vitallife heeft een prachtige ruimte ter beschikking gekregen, en deze in een ontspannende massage ruimte omgetoverd. Maar liefst drie dagen de week staan er twee masseuses uit ons team in Amsterdam te masseren.

Stoelmassage boeken met online massage agenda

Het drukke rooster met 120 massageplekken wordt beheerd via de online massage agenda van Vitallife. Medewerkers kunnen zich inschrijven door in te loggen op onze beveiligde agenda. Daar kunnen zij zelf maximaal twee afspraken in vier weken boeken. Onze agenda stuurt dan twee dagen voor dat zij bij de masseuse verwacht worden een automatische herinnering. De organisatie van de massage dagen wordt zo volledig uit handen van de Faculteit der Rechten genomen.

Vitaliteit en ontspanning op het werk

Vitallife werd in de zomer 2011 door de Coördinator Arbo- en facilitaire zaken ingeschakeld. Het was de bedoeling om de docenten en administratieve medewerkers van deze faculteit een stuk vitaliteit en ontspanning op de werkplek te bieden. Het bleek een schot in de roos, want de inschrijvingen waren boven verwachting hoog. Vitallife is erg benieuwd naar de ervaring van de medewerkers met de stoelmassages. De masseuses zullen nauw samen gaan werken met de Arbo- coördinator, en indien nodig doorverwijzen voor werkplekadvies of voor de behandeling bij een specialist. Zodoende hoopt de organisatie het ziekteverzuim te beperken en verminderen.

Faculteit der rechten

De Universiteit van Amsterdam, Faculteit der rechten is gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam. Dichtbij de Kalvertoren en de Kalverstraat, en de bekende red- light- district ligt de campus in prachtige oude panden. Eenmaal op de campus voel je niets meer van de drukte van de stad Amsterdam met zijn talloze toeristenattracties en drukke straten. In mooie binnenhofjes zitten groepen studenten, en opent zich een voor de bezoeker labyrint-achtige wereld van klaslokalen en kantoren. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid verzorgt de bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en Notarieel recht. Daarnaast kunnen er aan de faculteit verschillende masteropleidingen met diverse varianten gevolgd worden, waaronder: Publiekrecht, Privaatrecht, International and European Law, Arbeidsrecht, Informatierecht, Fiscaal recht en Notarieel recht. Zij biedt een brede basisopleiding. Zwaartepunt binnen het facultaire onderzoek ligt bij privaat- en publiekrechtelijk Europees recht, informatierecht en international rule of law. Met ruim 4300 studenten en 350 medewerkers is de faculteit een van de grotere juridische faculteiten van Nederland. Vitallife verwelkomt deze nieuwe klant van harte.

Over de schrijver