NATIONALE VITALITEITSWEEK 2024 | 23 T/M 27 SEPTEMBER 

Nationale Vitaliteitsweek 2024

Investeer in je medewerkers met stoelmassages

Vraag direct offerte aan


Nationale vitaliteitsweek 2024

Nationale vitaliteitsweek 23 t/m 27 september 2024

INVESTEREN IN VITALE, VEERKRACHTIGE EN GELUKKIGE COLLEGA´S LOONT

Goede en gemotiveerde medewerkers zijn in deze uitdagende tijden op de arbeidsmarkt goud waard. Als HR-manager weet je als geen ander hoe belangrijk het is om waardevolle collega´s te binden aan de organisatie en nieuwe mensen aan te trekken. Mensen zijn op zoek naar een werkplek om te floreren, verbinding te ervaren en willen zich gezien voelen als individu. De Nationale Vitaliteitsweek is een mooi moment om te laten zien dat je bereid bent te investeren in de vitaliteit en veerkracht van jouw medewerkers. Om een signaal af te geven dat het geluk van jouw medewerkers belangrijk voor je is. Want, medewerkers die lekker in hun vel zitten en zich gezien voelen presteren beter, zijn minder vaak ziek en zijn minder snel geneigd om buiten de organisatie verder te kijken. Hoe lekker is dat?

IK GUN MIJN MEDEWERKERS DEZE BOOST

Sta sterk met vitaal werkgeverschap

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek 2024 zetten we samen jouw medewerkers in het zonnetje. Investeren in je eigen vitaliteit en veerkracht was nog nooit zo makkelijk en vooral leuk! Tijdens de nationale Vitaliteitsweek geef jij jouw medewerkers de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben om te floreren. Sta sterk als aantrekkelijke werkgever met oog voor zijn mensen in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt. Zorg dat jij erbij bent.
Mevrouw geeft stoelmassage aan een werknemer.

Geen gedoe, Vitallife regelt het!

Vraag een offerte aan en ontdek wat Vitallife tijdens de Vitaliteitsweek voor jou kan betekenen. Organiseer bijvoorbeeld een dag waarop alle medewerkers een stoelmassage ontvangen. Wat is nu lekkerder dan een ontspannende pauze tijdens een werkdag. 

Vraag offerte aan


DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR:

stoelmassage-werk-bedrijfsmassage

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN