Stoelmassage Groningen
03 september 2019 
1 min. leestijd

Stoelmassage Groningen

Stoelmassage is een erkenden stress preventie methode die uit veel kleine en grote bedrijven door heel Nederland niet meer is weg te denken. De meeste bedrijven die gebruik maken van stoelmassage om ziekteverzuim actief tegen te gaan zitten in de grote steden in de Randstad. In de afgelopen tijd neemt de vraag in de noordelijke provincies steeds meer toe. Reden genoeg om het bestaande team van Vitallife in stad en provincie Groningen, maar ook Friesland en Drenthe fors uit te breiden.

Meer gezondheid en vitaliteit in bedrijven in noordelijke provincies:

Maar ook het project “Fit for business” waar Vitallife deel van uit maakt is nu goed van start gegaan. De eerste aantal bedrijven hebben zich aangesloten bij dit overkoepelende project, dat voor meer vitaliteit en gezondheid op de werkvloer zal zorgen. Dat door middel van de BRAVO- factoren. Zo masseert Vitallife in de maand november de circa 700 medewerkers van GLT PLUS en NAM, een groot bedrijf in Sappemeer, provincie Groningen in het kader van “Fit for business”.

Vitallife team fors uitgebreid:

Het uitbreiden van een team is altijd een zeer bijzonder moment. Vitallife ontmoet dan met een groot aantal masseurs, nadat zij een schriftelijke selectieprocedure hebben doorlopen. In deze wordt voornamelijk gekeken naar opleiding, diploma’s en werkervaring. Een selectie wordt dan uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Voor Vitallife is het van grootst belang, dat iedere masseur of masseuse die zijn diensten onder de naam van Vitallife zal verlenen, 100% past binnen de energie, uitstraling en visie van Vitallife. Maar ook het menselijke aspect is van groot belang. Er moet een duidelijke klick zijn, van beide kanten. In het vervolg wordt de masseur onderlegd in de specifieke werkwijze en gedragscode van Vitallife. Ten slotte, niet onbelangrijk, wordt er een massage gegeven van het nieuwe teamlid aan een medewerker van Vitallife. Pas daarna wordt er een beslissing genomen, of deze masseur of masseuse past binnen het beleid en de uitstraling van Vitallife. De hierop volgende administratie is, mits er een klik is, en de masseur aan alle voorwaarden voldoet dan slechts nog een kleinigheid. Door deze strenge selectie procedure is de klant dan altijd verzekerd van continuïteit van de kwaliteit van een stoelmassage Groningen. Kies je als klant voor Vitallife stoelmassage Groningen, dan kan je altijd je voorkeur aangeven, of je liever een masseur of masseuse op je locatie wilt ontvangen. Wij geven hier graag gehoor aan. Zodat jij tijdens je massage volledig kan ontspannen en genieten van het weldadig effect van een Vitallife stoelmassage Groningen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen