Nieuw stoelmassage programma | Fit for Business
03 september 2019 
1 min. leestijd

Nieuw stoelmassage programma | Fit for Business

In oktober 2012 is Vitallife in het hoge noorden geweest, beter gezegd: in Sappemeer bij Groningen. GLT Plus en NAM hebben daar een grote vestiging. Het bedrijf met meer dan 700 medewerkers zit in de Industriebouw, gekoppeld aan Shell.

Stoel massage tijdens vitaliteitsprogramma:

Samen met “Fit for business’ hebben zij voor hun medewerkers een vitaiteitsprogramma gestart:”are you fit?” noemen zij het. In het kader hiervan worden alle medewerkers in de maand november in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van een Vitallife stoel massage. Twee masseuses van het Vitallife team van de provincie Groningen gaan hier aan de slag om het hardwerkende (kantoor-) personeel wat ontspanning en verlichting van eventuele werkgerelateerde klachten, zoals RSI aan te bieden. Daarnaast zal er gezorgd worden voor nieuwe energie op de werkvloer.

Vitallife is partner van Fit for business:

Fit for Business is dus een totaalconcept: van advies tot uitvoering, samen met het bedrijf, met als doel bewustere en gezondere medewerkers. De beweeg- en leefstijladviseur is de spin in het web en ook deels fysiek aanwezig binnen het bedrijf. Wij streven er altijd naar dat het ingezette beleid na vertrek van de beweeg- en leefstijladviseur door het bedrijf wordt overgenomen en hiermee continuïteit kent. Maatwerk, draagvlak en ruimte voor uitvoering binnen de organisatie spelen hierbij een cruciale rol. Fit for Business wordt aangeboden aan alle medewerkers en deelname is in het algemeen vrijwillig. Voor alle BRAVO factoren kunnen interventies ingezet worden, al naargelang de wensen van het bedrijf en de medewerkers. Dat is niet alleen stoel massage maar dat zijn ook de workshops en trainingen uit ons preventieaanbod: Business Yoga, Triggerpoint therapie en stresspreventie.


Over de schrijver