Congres “Gezond ondernemen” | Fit for business
03 september 2019 
1 min. leestijd

Congres “Gezond ondernemen” | Fit for business

Vitallife, als onderdeel van het overkoepelende project “Fit for business” was hier natuurlijk ook van de partij.

De effecten van gezond ondernemen:

Naast een groot aantal interessanter presentaties over de effecten van gezond ondernemen en een aantal best practise cases uit de praktijk, hebben de bezoekers ook de kans gehad in het actieve programma een Vitallife stoelmassage te ondergaan. Voor vele bezoekers erg bijzonder, omdat de stoelmassage, anders als in Nederland in Duitsland nog niet goed bekent is.

Vragen rondom gezondheid in je bedrijf: 

Hoe staat het met de gezondheid in het bedrijf? Kan je jouw werk over een aantal jaren nog steeds doen? Ben je aan het einde van de dag te moe om nog iets te ondernemen? Wil je verandering in jouw organisatie op het gebied van gezondheidsbevordering en weet je niet waar u moet beginnen? Indien dit soort vragen bij jou of in jouw organisatie spelen, dan is woensdag 14 november 2012 een goed moment om het tweede Duits-Nederlandse Fit for Business congres te bezoeken. Het thema is ‘Gezond ondernemen’. Het congres is bedoeld voor ondernemers, HR-managers, preventiemedewerkers en ieder ander die werkzaam is of geïnteresseerd is in gezondheidsmanagement en gezondheidsbevordering.

 Actief en informatief programma:

Het programma bestaat uit vele praktijk voorbeelden, de laatste wetenschappelijke stand van zaken, maar we proberen ook antwoord te geven op de vraag hoe je mensen in beweging krijgt of hoe je gezondheidsbevordering kan financieren. Tevens is er speciaal voor jou een actief programma naar keuze, zodat je zelf kan ervaren wat gezondheidsbevordering op de werkplek kan inhouden.

Over de schrijver