Klanten beoordelen onze stoelmassages gemiddeld met een    9+
werkhouding stoelmassage

Stoelmassage op werk: meer vitaliteit, energie en productiviteit

Verlaag het ziekteverzuim en verbeter de prestaties

Vraag een offerte aan

15+

jaar ervaring in verschillende branches

100+

masseurs, altijd de beste masseur uit jouw regio

9.3

gemiddelde beoordeling van de stoelmassages

100%

persoonlijke aandacht voor elke medewerker

Positieve effecten van een massage op werk

Voor een bedrijf zijn medewerkers het kostbaarste bezit. Hier wil je dus in investeren. Door het bieden van massages op werk, presteren medewerkers beter en is er minder kans op uitval en verzuim. Zo zorg je ervoor dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en met plezier en energie aan de slag kunnen. 


De medewerker komt door de stoelmassage tot rust. De fysieke en mentale druk neemt af en hij of zij krijgt nieuwe energie om weer aan het werk te gaan. Waar energie is, is meer productiviteit, creativiteit en plezier. Het zorgt voor een positieve sfeer en medewerkers waarderen de persoonlijke aandacht. Het motiveert ze om zich beter in te zetten voor het bedrijf. Dat resulteert in betere prestaties. Het is een teken van goed werkgeverschap en verbetert de verbinding met jouw organisaties. 

Ga direct naar kosten stoelmassage


Stoelmassage op het werk

Waarom een stoelmassage op werk?

Een massage op werk is een fijne en makkelijke manier om (preventief) aan de vitaliteit van je medewerkers te werken.
  • Betere werksfeer
  • Zorgt voor meer motivatie
  • Hogere productiviteit
  • Minder ziekteverzuim
Verhoogde (werk)tevredenheid

“Bij Reclassering Nederland hebben we de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers hoog in het vaandel staan.


Met behulp van onze partner Vitallife zijn we hier mee aan de slag gegaan. In eerste instantie voornamelijk met stoelmassages.


De stoelmassages hebben zeer positieve reacties opgeleverd bij onze medewerkers en geleid tot een verhoogde (werk)tevredenheid en gezondheidswaardering.


We zijn erg blij met de samenwerking met Vitallife en waarderen in het bijzonder de getoonde flexibiliteit en proactieve houding bij de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers.


De korte lijnen en persoonlijke benadering maken de samenwerking effectief en succesvol."

Jody de Koning - Adviseur P&O Reclassering Nederland Noord-West
Ontspannend, rustgevend en waardevol

“Het Schadefonds maakt gebruik van stoelmassages in het kader van preventief arbobeleid.


Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers, immers zijn zij het kapitaal van onze organisatie. Onze medewerkers voeren veelal beeldschermwerk uit. Omdat het vele beeldschermwerk arm-nek en schouderklachten kan veroorzaken worden de medewerkers in de gelegenheid gesteld om stoelmassage te krijgen. Hier wordt volop gebruik van gemaakt, zeker 70% van onze medewerkers maak gebruik van de stoelmassage.


De masseuses zijn zeer kundig en pakken zones aan welke op dat moment nodig zijn. Uit verschillende medewerkersonderzoeken blijkt dat de stoelmassage door Vitallife als zeer ontspannend, rustgevend,

laagdrempelig en waardevol wordt ervaren.


Het Schadefonds is al ruim 8 jaar een zeer tevreden vaste klant van Vitallife, en verwacht dit nog jaren te zijn!“

Wanisha Boedjawan –  Schadefonds Geweldsmisdrijven 

Minder verzuim, meer werkplezier

Ruim 15 jaar ervaring in massages op werk

Al ruim 15 jaar geven we massages op werk bij bedrijven in verschillende sectoren, waarbij we rekening houden met de doelen en wensen van elk bedrijf. Ons team bestaat uit 100+ professionele masseurs. Ze zijn goed geschoold en bieden gegarandeerd de beste kwaliteit. Dat vinden we belangrijk.

werkhouding stoelmassage

Een betere werkhouding

Een stoelmassage wordt op locatie en door de kleren heen gegeven. De massage richt zich op het bovenlichaam, met name op de nek-, schouders- en rugspieren. Met persoonlijke aandacht voor de medewerker worden in ongeveer een kwartier de spieren losgemaakt en een goede bloedcirculatie gestimuleerd. De masseur geeft ook tips mee, bijvoorbeeld voor een betere werkhouding. Hierdoor wordt de eigen regie en verantwoordelijkheid van de medewerker voor hun gezondheid en vitaliteit positief gestimuleerd.
Kosten stoelmassage
stoelmassage-werk-bedrijfsmassage

Plan de massages gemakkelijk en snel

Wij nemen jou zo veel mogelijk werk uit handen. Meestal kunnen de massages al binnen enkele dagen van start gaan. In onze online agenda plannen je medewerkers zelf hun stoelmassage in. Ze kunnen daardoor zelf bepalen wanneer het hen goed uitkomt. Op de afgesproken tijd lopen ze naar de ruimte toe, die de masseur in een handomdraai heeft omgetoverd tot een massageruimte. Vitallife regelt alles en beperkt de organisatorische last tot een minimum. Als HR-medewerker heb jij hier dus geen omkijken naar.

Eenmalige of terugkerende massages op werk

Je medewerkers in het zonnetje zetten of duurzaam aan de slag met vitaliteit

Met een massage op werk kan je jouw medewerkers eenmalig in het zonnetje zetten. Het is een mooie manier om ze te bedanken voor hun harde werk. Anders dan veel andere cadeaus wordt dit door vrijwel iedereen gewaardeerd.


Wil je echt met de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers aan de slag? Dan is het belangrijk om de stoelmassage regelmatig in te plannen. Je medewerkers komen daardoor regelmatig volledig tot rust, waardoor werkstress en -druk verminderen en beginnende klachten snel behandeld kunnen worden. Bovendien worden medewerkers zich meer bewust van hun houding en vitaliteit. Ze maken vitalere keuzes en gaan zich fitter voelen. Klachten als RSI en een burn-out maken hierdoor minder kans. Als werkgever kun je stoelmassages meenemen als secundaire arbeidsvoorwaarde. Zeker in deze krappe arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit om goed werkgeverschap te tonen. 

Vraag een offerte aan

VITAL POWER

va. 19,99
Per massage

Duur: 15 minuten

Een verfrissende massage van jouw nek, schouders en rug

Uiterst geschikt om aan te bieden tijdens diverse evenementen

Minimaal aantal deelnemers: 8

Ontvang een offerte
het meest effectief!

VITAL LIFE

va.  23,50
Per massage

Duur: 20 minuten

Een complete massage van het bovenlichaam & armen.

Indien nodig gaan wij kort op je klachten in.

Minimaal aantal deelnemers: 6


Ontvang een offerte

VITAL LIFE PLUS

va.  38,50
Per massage

Duur: 30 minuten

Uitgebreide massage van het bovenlichaam.

Persoonlijke aandacht voor jouw specifieke vraag.

Minimaal aantal deelnemers: 4

Ontvang een offerte

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Een rustpuntje in de dag

“We onderhouden binnen Osudio al vele jaren een trouwe en tevreden relatie met Vitallife. We zijn een full service internetbureau, waarbij beeldschermwerk een belangrijk deel van onze werkzaamheden omvat. We vinden het dan ook belangrijk om onze medewerkers goede werkomstandigheden aan te bieden en de stoelmassage is daar een zeer gewaardeerd onderdeel van.


In eerste instantie is het misschien niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar we zien dat ook nieuwe medewerkers, na een keer “onderhanden” te zijn genomen de wekelijkse massage erg waarderen. Het is een klein rustpuntje in je dagelijkse werkzaamheden en je voelt je na afloop altijd weer heerlijk ontspannen.


De dienstverlening van Vitallife is professioneel, klantvriendelijk en flexibel."

Marco Luiten- Managing Director Osudio Nederland
Met een glimlach de deur uit

“Om de medewerkers eens in het zonnetje te zetten, hebben we in het IJsselland Ziekenhuis de Verwenweken georganiseerd.


Hierbij hebben we voor de stoelmassages van Vitallife gekozen. Wat een heerlijke manier om heel even van de vloer af te zijn en te ontspannen.


Iedereen liep met een glimlach de deur uit en we hebben alleen maar positieve geluiden gehoord; de masseurs creëerden een fijne en veilige sfeer en wisten echt waar ze mee bezig waren.“


Shirley Groenendijk -Projectcoördinator Leerhuis IJsselland Ziekenhuis
Vraag een offerte aan