Klanten beoordelen onze online webinars gemiddeld met een    9.1
Fluitend aan het werk webinar

Online webinars

AAN DE SLAG MET VITALITEIT, WERKGELUK EN VERBINDING

Vraag een offerte aan


5+
jaar training ervaring in verschillende branches
10+
keuze uit diverse webinars, direct resultaat
9.1
gemiddelde beoordeling van de webinars
100%
persoonlijke aandacht voor elke medewerker

Voor HR-managers is vitaliteit, werkgeluk en verbinding van medewerkers belangrijker dan ooit. Medewerkers die lekker in hun vel zitten, presteren namelijk beter en zijn minder vaak ziek. Werken jouw medewerkers onregelmatig, veel thuis of vanaf verschillende locaties? Dan is het niet makkelijk om hier samen mee aan de slag te gaan. De Webinars van Vitallife helpen je daarbij. In de luchtige, laagdrempelige en toch zeer impactvolle Webinars leren je medewerkers hoe ze hun werkgeluk, verbinding of persoonlijke vitaliteit zelf kunnen vergroten. Op deze manier draag je bij aan de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers.


We hebben een ruime keuze aan Webinars. Vanuit onze jarenlange ervaring denken we graag met je mee over welke Webinar het beste past bij jouw doelen en de uitdagingen van jouw organisatie op dit moment. Ook is het mogelijk om specifiek voor jouw organisatie een Webinar te ontwikkelen.

null Eenvoudig en snel in te plannen


null Op afstand werken aan vitaliteit, werkgeluk en verbinding


null Altijd 100% live

null Ruime keuze aan Webinars


null Aan te passen aan organisatiedoelen en -wensen 

null Jarenlange werkervaring

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Snel en flexibel

“Geweldig hoe Julia van  Vitallife meedenkt met ons bedrijf waarin we vitaliteit op de kaart willen krijgen. Ze heeft zich verdiept in onze doelstellingen en haar aanbod daarop afgestemd. Ze is snel, flexibel, doet goede verbetervoorstellen, inspireert en is oplossingsgericht. 


Vitallife heeft webinars op het gebied van ‘werkplezier’ en ‘vitaliteit’ ontwikkeld en gegeven, die zeer goed ontvangen werden. 


Het is ontzettend fijn een specialist te hebben die onze medewerkers bewust maakt van hun vitaliteit en medewerkers verder helpt om vitaler te worden. Ik hoop dat we nog lang kunnen blijven samenwerken.”

Rosa Wasink - Vitaliteitsadviseur, Nova College
Medewerkers in het zonnetje

"Om de medewerkers eens in het zonnetje te zetten, hebben we in het IJsselland Ziekenhuis de Verwenweken georganiseerd.


De Incompany trainingen van Hetty Crèvecoeur waren intiem en informatief. De deelnemers kregen de mogelijkheid om te leren over het omgaan met nacht en wisseldiensten, hoe ze beter kunnen slapen en wat voeding met het energie niveau doet. Interessante en relevante onderwerpen.


De Vitallife Incompany trainingen zijn een aanrader!Shirley Groenendijk - Projectcoördinator Leerhuis IJsselland Zkh

Meer weten?

Plan een gratis adviesgesprek met Julia, adviseur duurzame inzetbaarheid.

Onze unieke aanpak voor meer energie op de werkvloer

Organisaties, teams en individuele medewerkers hebben te maken met verschillende uitdagingen. Je medewerkers zitten niet lekker in hun vel, ervaren een hoge werkdruk, zitten niet op hun plek, hebben privé moeilijkheden of ervaren een verstoorde werk-privé balans. Misschien komt er uit een medewerkers tevredenheidsonderzoek naar voren of geeft de directie jou de opdracht dat aan bepaalde onderwerpen extra aandacht besteed moet worden. In elke branche, zoals het onderwijs, de zorg en de overheid, komen deze uitdagingen voor. Hoe kan je hier het beste op inspelen?


In onze Webinars gaan onze enthousiaste trainers samen met jouw medewerkers actief met die uitdagingen aan de slag. We reiken concrete tools aan, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en met een vleugje humor. Je medewerkers worden in de Webinar gestimuleerd om vanuit eigen regie concrete stappen te zetten naar blijvende gedragsverandering.


De Webinars geven medewerkers een enorme motivatie- en energieboost, waardoor ze beter gaan presteren. Het maakt onderwerpen bespreekbaar die naast het werk ook belangrijk voor hen zijn. Zo gaan ze de verbinding met elkaar aan en gaan de neuzen weer dezelfde kant op staan. Er wordt bijvoorbeeld gesproken over hoe gezamenlijk kan worden omgegaan met werkdruk. Met vernieuwde energie komen de medewerkers uit het Webinar.

Bekijk de webinars

100% live webinars

Een korte energizer of verdiepende workshop

De Webinars van Vitallife zijn altijd live. Met veel energie neemt de trainer jouw medewerkers actief mee. Ze zijn geen toeschouwer, maar deelnemer en bereiken zo het beste resultaat.

De live Webinars zijn laagdrempelig en makkelijk in te plannen. Zo kan je snel met jouw doelen aan de slag. Iedereen kan er vanaf een eigen locatie bij aanwezig zijn, op kantoor, thuis en zelfs in het buitenland. Op deze manier op afstand, maar gezamenlijk met hetzelfde onderwerp bezig zijn, stimuleert de onderlinge verbinding. 

De Webinars zijn online en worden in twee vormen gegeven:

De energizer

gedurende 45 tot 60 minuten actief en laagdrempelig met het onderwerp aan de slag. Webinars in deze vorm zijn enorme energieboosters.

Aan het einde heeft elke medewerker concrete, persoonlijke actiepunten voor meer energie en werkplezier. Ze zijn geschikt voor grote groepen. 

Dit wil ik

De workshop

in 90 minuten komen jouw medewerkers direct in actie. Voor meer impact gaan ze samen meteen met de tools aan de slag.

Na afloop hebben ze een concreet en persoonlijk actieplan. Ook hebben ze een gemeenschappelijke taal ontwikkeld om met elkaar en de leidinggevende over onderwerpen in gesprek te gaan. Voor het beste resultaat is de groepsgrootte maximaal 20 medewerkers.

Dit wil ik


De  Webinars van Vitallife

Passend bij jouw doelen en de uitdagingen van je medewerkers

Hieronder zie je de Webinars van Vitallife. We kunnen de vorm, grootte en inhoud van de Webinars aanpassen aan jouw doelen en uitdagingen. Daardoor sluit de Webinar altijd aan op jouw organisatie en medewerkers. Wil jij op een laagdrempelige, maar impactvolle manier aandacht besteden aan jouw medewerkers? Vraag dan een offerte aan voor de Webinar die bij jouw organisatie past.

Twijfel je over welke Webinar het meest geschikt is of wil je met meerdere onderwerpen aan de slag, bijvoorbeeld tijdens de vitaliteitsweek? Op basis van onze jarenlange ervaring denken we graag met je mee.

ACTIEVE WEBINARS VOOR MEER ENERGIE EN VITALITEIT

Incompany training Fit

Go
Fit

Vitale doelen stellen in tijden van verandering

Bruisend van de energie

Gezonde keuzes maken voor meer energie

Slaap

je fit

Uitgerust wakker worden met zin in je dag

Relaxed door de overgang

Fit en stralend door de overgang zonder stress
Offerte


KRACHTIGE WEBINARS VOOR MEER VERBINDING

Fluitend aan het werk vanuit verbinding

Samen aan de slag

met werkgeluk en verbinding

Hybride
werken met plezier

Ergonomisch en verantwoord werken – thuis én op kantoor

Start
met
VeerKracht!

Meer balans, energie
en een positieve
mindset

Werk -
Privé
dans

De leukste versie van jezelf, thuis en

op het werk

KRACHTIGE WEBINARS VOOR MINDER WERKDRUK & MEER PLEZIER

Fluitend aan het werk

Meer verbinding en plezier op het werk

Meer rust in je hoofd

Opladen met Mindfulness en Yoga

Moeiteloos werken

Meer verbinding en  plezier op het werk

Slaap je
fit

Uitgerust wakker worden met zin in je dag

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Iedere webinar is inclusief:

null   Uitnodiging/inschrijving door Vitallife verzorgd

null   Mogelijkheid tot insturen vragen

null   Werkboek

null   Training is 2 weken lang terug te kijken in Vitallife Academy

null   Feedback formulier

null

GEEN GEDOE, VITALLIFE REGELT HET!

 

Vraag een offerte aan

Save the date!

Nationale week van de werkstress 14 t/m 18 november 2022. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van ons speciale programma? Schrijf je in en ontvang vrijblijvend een mail zodra het programma bekend is.

Snel en flexibel

“Sinds de COVID-19 crisis hebben we de samenwerking met Vitallife opnieuw moeten vormgeven. Daarbij heeft Vitallife proactief gezocht naar flexibele oplossingen en maatwerk geleverd om onze medewerkers optimaal te ondersteunen. Dit heeft veel positieve waardering door onze medewerkers opgeleverd.


Omdat de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers door het vele thuiswerken onder druk staat en nieuwe uitdagingen kent, heeft Vitallife ons geholpen door  relevante webinars te organiseren, afgestemd op onze vraagstukken.


We zijn erg blij met de samenwerking en waarderen de getoonde flexibiliteit en proactieve houding bij de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers. De korte lijnen en persoonlijke benadering maken de samenwerking effectief en succesvol.”

Jody de Koning - Adviseur P&O, Reclassering Nederland - Noord-West
Veerkrachtig worden en blijven

“Toen DUSI zich in een dynamische periode bevond, kwam Vitallife gelijk met nuttige adviezen.


Een daarvan waren de webinars, gericht op veerkracht. En dat was precies wat zowel de organisatie als de medewerkers op dat moment nodig hadden. Veerkrachtig worden en blijven!


De webinars zijn goed bezocht en de feedback van de deelnemers zijn meer dan positief. De totaalbeoordeling was maar liefst een 8,6.


Ik ben niet anders gewend van Vitallife dat zij meedenken, adviseren zonder belangen en onze keuzes respecteren.
Bedankt daarvoor en ik kijk uit naar een volgende samenwerking! “Wanisha Boedjawan- Senior HRM Adviseur, DUSI/VW
Vraag een offerte aan

INCOMPANY TRAININGEN

Liever een training op locatie?

Op bovenstaande onderwerpen bieden we ook Incompany Trainingen aan.

Geen gedoe, wij regelen het

Volledig verzorgde trainingen. Vitallife zorgt voor alles!


Altijd
100% live

Live training! Voldoende ruimte voor interactie en inspiratie


Beste keuze, direct resultaat

Voor iedereen. Direct toepasbaar met impact in het dagelijkse leven.