Klanten beoordelen Vitallife gemiddeld met een    9+
trainingen webinars stoelmassage

De oplossingen van Vitallife

VERBETERING VAN VITALITEIT, WERKGELUK EN VERBINDING

Vraag een offerte aan
15+
jaar ervaring in verschillende branches
100%
persoonlijke aandacht voor elke medewerker
9.3
gemiddelde beoordeling van onze diensten

Wil jij een lager ziekteverzuim?

Vitaliteit, werkgeluk en verbinding met de organisatie stimuleert de motivatie van je medewerkers. Ze zijn productiever en presteren daardoor beter. Bovendien zijn vitale en gelukkige medewerkers minder vaak ziek, waardoor het ziekteverzuim zal verminderen. Wil je hiermee met jouw medewerkers aan de slag? Vitallife kan je hier op verschillende manieren bij helpen. Je medewerkers zullen het waarderen dat je hiermee aandacht aan hen besteedt. Het is een teken van goed werkgeverschap. Zeker in de huidige arbeidsmarkt is dat erg belangrijk.

Maar waar moet je beginnen? Wij bieden stoelmassages, incompany trainingen en online webinars aan om jouw medewerkers te motiveren en in verbinding met zichzelf en elkaar te krijgen. Bekijk de mogelijkheden of plan een gratis adviesgesprek in. We denken graag met je mee wat het best past bij jouw specifieke vraagstukken. 

Minder verzuim, meer werkplezier

Incompany trainingen

 In onze Incompany Trainingen gaan je medewerkers actief aan de slag met het betreffende onderwerp. We geven concrete tools die hen helpen om in actie te komen. Het resultaat van een Incompany Training is dan ook dat elke medewerker een persoonlijk actieplan, zodat ze direct stappen kunnen maken.
Fluitend aan het werk webinar

Webinars

Op een luchtige, eenvoudige en zeer impactvolle manier leren je medewerkers hoe ze hun werkgeluk en vitaliteit zelf kunnen vergroten. Op deze manier draag je bij aan de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Onze Webinars zijn altijd 100% live, zodat je medewerkers vanaf verschillende locaties actief aan de slag gaan. We stimuleren ze om vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid concrete stappen te zetten. Dat resulteert in een persoonlijk actieplan waar medewerkers direct mee aan de slag kunnen. 

werkhouding stoelmassage

Stoelmassages

Een Stoelmassage is een fantastische manier om je medewerkers iets extra’s te bieden voor hun vitaliteit. Dit kun je eenmalig doen om ze in het zonnetje te zetten, maar terugkerende Stoelmassages verbeteren de vitaliteit van je medewerkers pas echt. Ze komen regelmatig volledig tot rust en krijgen bovendien tips voor het maken van vitale keuzes. Klachten als RSI en een burn-out maken zo minder kans. Stoelmassages zijn snel en eenvoudig in te plannen. Daarbij regelen wij alles voor je. Het is een eenvoudige manier om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers.
Verhoogde (werk)tevredenheid

“Bij Reclassering Nederland hebben we de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers hoog in het vaandel staan.


Met behulp van onze partner Vitallife zijn we hier mee aan de slag gegaan. In eerste instantie voornamelijk met stoelmassages. De stoelmassages hebben zeer positieve reacties opgeleverd bij onze medewerkers en geleid tot een verhoogde (werk)tevredenheid en gezondheidswaardering.


We zijn erg blij met de samenwerking met Vitallife en waarderen in het bijzonder de getoonde flexibiliteit en proactieve houding bij de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers. De korte lijnen en persoonlijke benadering maken de samenwerking effectief en succesvol."

Jody de Koning - Adviseur P&O Reclassering Nederland Noord-West
Goede oplossingen voor de medewerkers

“Het Schadefonds Geweldsmisdrijven maakt sinds september 2014 gebruik van de stoelmassages van Vitallife.


In het afgelopen jaar heeft het Schadefonds gebruik gemaakt van andere diensten van Vitallife zoals de Vitabon, de Thuiswerkcoach/ QuickScan en Webinars.  


Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. Vooral in deze moeilijke tijden denkt Vitallife graag mee aan goede oplossingen voor de medewerkers van het Schadefonds. 


Het Schadefonds ziet Vitallife als een zeer klantgerichte,  pro-actieve en betrokken organisatie die afspraken altijd na komt.”


Monique de Groot - Directeur  Schadefonds Geweldsmisdrijven  

ONZE MEEST POPULAIRE TRAININGEN

Incompany training Fit

Go
Fit

Vitale doelen stellen in tijden van verandering

Bruisend van de energie

Gezonde keuzes maken voor meer energie

Fluitend aan het werk

Meer verbinding en plezier op het werk

Meer rust in je hoofd

Opladen met Mindfulness en Yoga

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Een rustpuntje in de dag

“Geweldig hoe Vitallife meedenkt met ons bedrijf waarin we vitaliteit op de kaart willen krijgen. Julia heeft zich verdiept in onze doelstellingen en haar aanbod daarop afgestemd. Ze is snel, flexibel, doet goede verbetervoorstellen, inspireert en is oplossingsgericht. 


Vitallife heeft webinars op het gebied van ‘werkplezier’ en ‘vitaliteit’ ontwikkeld en gegeven, die zeer goed ontvangen werden. 


Het is ontzettend fijn een specialist te hebben die onze medewerkers bewust maakt van hun vitaliteit en helpt om vitaler te worden. Ik hoop dat we nog lang kunnen blijven samenwerken.”

Rosa Wasink - Vitaliteitsadviseur, Nova College
Medewerkers in het zonnetje zetten

"Om de medewerkers eens in het zonnetje te zetten, hebben we in het IJsselland Ziekenhuis de Verwenweken georganiseerd.


De Incompany trainingen van Hetty Crèvecoeur waren intiem en informatief. De deelnemers kregen de mogelijkheid om te leren over het omgaan met nacht en wisseldiensten, hoe ze beter kunnen slapen en wat voeding met het energie niveau doet. Interessante en relevante onderwerpen.


De Vitallife Incompany trainingen zijn een aanrader!"Shirley Groenendijk -Projectcoördinator Leerhuis IJsselland Ziekenhuis